Tilted Forum Project Discussion Community  

Go Back   Tilted Forum Project Discussion Community > Interests > Tilted Technology


 
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-02-2004, 07:27 AM   #1 (permalink)
Addict
 
hiredgun's Avatar
 
Weird AIM problem when direct-connecting

This is rather trivial, but I've been having a really frustrating problem with AIM lately. Direct connecting on Aim has worked fine for a long time on this laptop. This includes at school last year, and most of the summer at home. Sometime during the summer (I was on wireless there) my direct connections randomly started to drop out. Connecting works fine, we can chat and send pictures and whatnot, but then at some point after a few minutes the connection will be lost, and what's worse, neither side knows about it! (We keep messaging each other, and neither of us receive them, until somebody figures it out and 'closes' the dc for real). This has happened with to me with several different people, first at home and now still at school, so it has to be something on this computer. I tried updating / reinstalling AIM, but that didn't work. Any ideas?
hiredgun is offline  
 

Tags
aim, directconnecting, problem, weird

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 03:16 PM.

Tilted Forum Project

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
© 2002-2012 Tilted Forum Project

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54