Tilted Forum Project Discussion Community  

Go Back   Tilted Forum Project Discussion Community > Interests > Tilted Technology


 
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-15-2005, 05:45 PM   #1 (permalink)
Upright
 
PC Dead????

First off my system configuration: WinXP Pro; AMD Athlon 2000+, 512mb ram, 80 gb HD, and MSI nforce2 K7ngl.

My desktop has been under a rash of attacks lately. I've cleaned up viruses, cookies, spyware, adware, and checked my ports. Everything was fine until Norton antivirus detected a slew of viruses and deleted them. Didn't really think it was a big deal until the whole screen went blank...then the screen was gone. Literally the monitor cannot detect a video signal.

So is there a fix for this. Since the video is integrated can I just add a videocard to solve the problem or is my motherboard fried.

Have I been hacked? or have my efforts to protect my pc failed?

Thanks in advance if you have any suggestions or answers.
HK726 is offline  
Old 03-15-2005, 06:53 PM   #2 (permalink)
Go Cardinals
 
soccerchamp76's Avatar
 
Location: St. Louis/Cincinnati
Have you tried booting with the WindowsXP Pro CD in the tray?

Try and find a video card and test it with that.
__________________
Brian Griffin: Ah, if my memory serves me, this is the physics department.
Chris Griffin: That would explain all the gravity.
soccerchamp76 is offline  
Old 03-15-2005, 07:06 PM   #3 (permalink)
Mjollnir Incarnate
 
Location: Lost in thought
Sounds like Norton killed the drivers for your integrated video. Pop in your XP installation CD (which you might not have since vendors like to rip you off ) and see if you can see anything. If not, your MB probably is messed.

If you don't have your installation CD, find a working computer and download Knoppix. If it turns out that you have to reinstall Windows, make sure you firewall it before connecting to the internet.
Slavakion is offline  
Old 03-15-2005, 07:17 PM   #4 (permalink)
Adequate
 
cyrnel's Avatar
 
Location: In my angry-dome.
Sounds like something was removed that shouldn't have been. Did you try a safe boot? (f8 before windows gets busy) Virus & spyware recovery is most effective after a safe boot. If all else fails use VGA mode.
cyrnel is offline  
 

Tags
dead

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -8. The time now is 09:02 AM.

Tilted Forum Project

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
© 2002-2012 Tilted Forum Project

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57